VATRA PRITI MESUESIT E SHKOLLAVE SHQIPE

VATRA PRITI MESUESIT E SHKOLLAVE SHQIPE NË NJË SEMINAR SHKENCOR ARSIMOR/ -Seminar Shkencor- Arsimor: Arritje dhe Perspektiva të Mësimdhënies së Gjuhës Amtare në Shkollat Shqipe të Diasporës Amerikane-– Mori pjesë edhe Konsullja e përgjithshme e Kosovës në Nju Jork, zonja Teuta Sahatçija- NGA DALIP GRECA/Ditën e  Shtunë me 19 Maj 2018, në mjediset e  Federatës … Continue reading VATRA PRITI MESUESIT E SHKOLLAVE SHQIPE